Gud; En menneskelig historie

Gud; En menneskelig historie - Reza Aslan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reza Aslan
DIMENSJON
10,89 MB
FILNAVN
Gud; En menneskelig historie.pdf
ISBN
4738479723256

BESKRIVELSE

Om du tror på én Gud, mange guder eller ingen gud i det hele tatt: Denne boken vil utfordre hvordan du ser på det guddommelige og dets rolle i vår hverdag.I Gud - en menneskelig historie utforsker Reza Aslan menneskehetens forsøk på å gi mening til det guddommelige. En inspirerende, lærerik og kontroversiell bok om hvordan vi i stadig større grad tillegger Gud menneskelige egenskaper, og hvordan vi forlater det tradisjonelle gudsbegrepet til fordel for en panteistisk tro på mennesket og verdens guddommelighet.Reza Aslans forrige bok Seloten var en internasjonal bestselger, og lå på New York Times' bestselgerliste i månedsvis.

Målet hans er simpelthen å motbevise guds eksistens.Dawkins fyrer løs mot både kristendom, islam og jødedom. Inkarnasjonen blir forstått som at Jesus Kristus er 100% menneske og 100% Gud. En individuell menneskelig natur og en individuell guddommelig natur, i en person.

De levde sammen i lykke og harmoni. Job var from.

RELATERTE BØKER