Kroppsspråk

Kroppsspråk - Allan Pease, Barbara Pease | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Allan Pease, Barbara Pease
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Kroppsspråk.pdf
ISBN
4356183280070

BESKRIVELSE

DETTE ER DEN ULTIMATE BOKEN OM KROPPSSPRÅK!Visste du at 93 prosent av all kommunikasjon er ordløs? At mange menn ikke oppfatter interesserte blikk fra en kvinne? Eller at kvinner er flinkere til å avsløre løgner enn menn? Vi har omkring 250 000 ansiktsuttrykk. Disse formidler gjerne en sannere informasjon enn ordene vi uttaler. Vi oppfatter signalene intuitivt, men å kunne «lese» kroppsspråk er en kunst som krever trening og innsikt. Forfatterne av denne boken beskriver og forklarer alle mulige ansiktsuttrykk og gester og baserer seg på forskning innenfor en rekke vitenskapelige disipliner. Mange av gestene er også illustrert med instruktive strektegninger og foto av kjente personer.

Et kroppsspråk man ikke vet hvordan man skal tolke, kan påvirke samspill og samhandling med andre. Nonverbal kommunikasjon og nedsatt syn.

Alle gester eller bevegelser kan være nøkler til hva en person føler akkurat da. Et eksempel på kroppsspråk kan være en person som er engstelig eller sjenert, og som da korslegger armene eller bena eller begge to samtidig. HELT AVGJØRENDE: Ved å bli mer bevisst ditt eget kroppsspråk kan du forandre hvordan andre ser deg.

RELATERTE BØKER