Oppdragelse mellom frihet og grenser

Oppdragelse mellom frihet og grenser - Tone Strømøy | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Strømøy
DIMENSJON
5,51 MB
FILNAVN
Oppdragelse mellom frihet og grenser.pdf
ISBN
2948211671177

BESKRIVELSE

Denne klassikeren av en bok om barneoppdragelse er stadig like aktuell.Dette er en bok om barneoppdragelse uten pekefinger. Forfatteren definerer oppdragelse som «å elske frem» barnets iboende muligheter. Hun argumenterer for at barn trenger både frihet og grenser for å utvikle seg i en positiv retning og for å kunne danne en god selvfølelse. Boken bygger på solid teoretisk bakgrunn og et relasjonelt syn på barn og voksne. Mennesket kan bare utvikle seg sammen med andre.Boken er full av eksempler som vil sette i gang tankeprosesser og refleksjon hos leseren. Den er beregnet som en grunnbok i barnehagelærerutdanningen, grunnskolelærerutdanningen og andre utdanninger som er rettet mot barn. Også foreldre kan dra nytte av boken.

Foto: PRIVAT - Steforeldre må også oppdra. Forfatteren definerer oppdragelse som «å elske frem» barnets iboende muligheter. Hun argumenterer for at barn trenger både frihet og grenser for å utvikle seg i en positiv retning og for å kunne danne en god selvfølelse.

Denne boken er skrevet av forfatteren Tone Strømøy Tone Strømøy 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Kjøp Oppdragelse mellom frihet og grenser fra Bokklubber Denne klassikeren av en bok om barneoppdragelse er stadig like aktuell.

RELATERTE BØKER