Slik blir du verdensmester

Slik blir du verdensmester - Richard Happer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard Happer
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Slik blir du verdensmester.pdf
ISBN
7628288560416

BESKRIVELSE

Du trenger ikke å være toppidrettsutøver for å bli verdensmester - oppdag verdens rareste, galeste og mest fantastiske mesterskap! Kanskje er det du som får gullmedaljen rundt halsen neste år? Er du rå på luftgitar? Har du noen gang hatt putekrig? Pyntet en kake? Rotet rundt i gjørma? Strøket en skjorte? Da kan det hende at internasjonal ære og berømmelse venter på deg. I denne boken kan du lese om 101 morsomme og merkelige konkurranser du kan bli verdensmester i. Vi forklarer deg reglene og gir deg historien bak. Vi byr også på de beste tipsene fra tidligere verdensmestere og viser deg teknikkene du må beherske for å bli en selv. Hvis du ikke kan kaste diskos, men er en reser på å kaste brødskiver, kan det hende at vi har mesterskapet akkurat for deg! Så en dag i fremtiden, når du står øverst på seierspallen med gullmedaljen rundt halsen og hører puplikum rope navnet ditt taktfast, kan du takke denne boken for at du i det hele tatt kom på å delta i konkurransen. Nå er det din tur til å bli verdensmester. Lykke til!

desember 2014 Av Tommy Andre Lande - trening.no. Generelle «vondter» er blitt et allment fenomen i Norge.

Foto: Barstars.no/Liquid Engineers Vis mer Drinker Slik lager du de beste sommerdrinkene - hjemme! Tidligere verdensmester i bartending - Adam MacDonald deler sine oppskrifter med deg. Pris: 147 kr. häftad, 2017.

RELATERTE BØKER