Beslutninger

Beslutninger - Karin Brunsson, Nils Brunsson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Brunsson, Nils Brunsson
DIMENSJON
6,9 MB
FILNAVN
Beslutninger.pdf
ISBN
2420804214701

BESKRIVELSE

Å ta beslutninger er en sentral aktivitet i organisasjoner. Ikke minst i politiske sammenhenger tillegges beslutninger stor betydning. Men å ta beslutninger er også en hverdagslig aktivitet som alle mennesker er engasjert i. I denne boka behandler Karin og Nils Brunsson begrepet beslutninger. De beskriver hva som skjer når enkeltindivider og organisasjoner tar avgjørelser, hvilke konsekvenser beslutningene får, og hvor vanskelig beslutningstaking kan være.

substantiv maskulin-feminin noe som blir besluttet, avgjørelse ta/fatte en beslutning Beslutninger som kan tas med et vanlig flertall på årsmøtet, kan også tas av styret om ikke annet følger av lov, vedtekter eller årsmøtets beslutning i det enkelte tilfelle. Styret kan ikke ta beslutninger eller handle på en måte som er egnet til å gi noen seksjonseiere eller utenforstående en urimelig fordel på andre seksjonseieres bekostning. Beslutningsunderlag og beslutninger i store statlige investeringsprosjekter FORFATTER(E) Sverre Haanæs, Eilif Holte og Stein Vegar Larsen DELPROSJEKT/ ARBEIDSPAKKE 1040 Beslutninger og beslutningsunderlag RAPPORTNR.

30. april. Treff bedre beslutninger raskere.

RELATERTE BØKER