Døde løver

Døde løver - Mick Herron | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mick Herron
DIMENSJON
11,17 MB
FILNAVN
Døde løver.pdf
ISBN
8596089311214

BESKRIVELSE

En spion fra den kalde krigen blir funnet død på en buss utenfor Oxford. Jackson Lamb er overbevist om at han ble myrdet. Agentene graver seg ned i omstendighetene rundt dødsfallet, og de finner en floke av hemmeligheter. Alt leder tilbake til en mann ved navn Alexander Popov. Popov er enten bare en vanlig sovjetisk skurk eller verdens farligste mann. Døde løver er andre bok i serien om Slough House, avdelingen hvor MI5-agenter blir omplassert etter å ha begått utilgivelige tjenestefeil eller på annet vis tabbet seg ut. De ledes av Jackson Lamb: tjukk, uflidd, kjederøykende og intenst utrivelig - og en genial spion med en ryggrad av stål. Bøkene om Jackson Lamb blir TV-serie med Gary Oldman i hovedrollen.

08:09 av Silje Robertsen, videojournalist. Safarituren ble av det unike slage for både gjestene og guiden.

På hvert eneste alderstrinn har menn størst sannsynlighet for å dø. Årskullene av menn dør derfor fortere ut enn kvinnene. Løven stakk av med den døde bøffelens ufødte unge.

RELATERTE BØKER