Det er noe jeg må si deg

Det er noe jeg må si deg - Laila Dahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Laila Dahl
DIMENSJON
9,2 MB
FILNAVN
Det er noe jeg må si deg.pdf
ISBN
7619873274152

BESKRIVELSE

"Han sukket dypt enda en gang. Jeg var livredd for hva som skulle komme og stirret på ham, som en som venter på et slag. 'Ok', sa han og rakte meg et bilde. 'Dette er sønnen min. Han er 12 dager gammel.' Et slag hadde vært å foretrekke." For Laila Dahl var sjokket var totalt. I uker og måneder etter at hennes mann gjennom 25 år erkjente utroskap kjente hun seg ikke igjen i sitt eget liv. Den som har vært der, vet hva hun snakker om. Boken består av to deler. Den første delen inneholder forfatterens personlige historie. I den andre delen tar Laila Dahl i bruk sitt yrke som terapeut. Hun beskriver utroskap som en flukt fra indre og ytre konflikter og gir håp om følelsesmessig helbredelse, uansett om man velger å fortsette eller avslutte relasjonen etter utroskap.

Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet Vis mer Usynlig sykdom: - Det er faen så jævlig å leve med noe det ikke finnes behandling for ME-syke Ragnhild Holmås har skrevet bok om hvordan det er å ha en usynlig sykdom. Her er en gul lapp som ikke koster deg noe. ...

... - Har jeg tolket deg riktig at dette blir din siste sesong ... Jeg kan ikke forstå noe annet enn at det må være sårbart og maktesløst å ha livet sitt lagt i andres hender på denne måten? Jeg tenker på deg som allerede har levd med kriser, usikkerhet eller sykdom lenge, og som nå får se hele samfunnet prøve å håndtere det du allerede er ekspert på.

RELATERTE BØKER