Gutta i trehuset med 13 etasjer

Gutta i trehuset med 13 etasjer - Andy Griffiths | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andy Griffiths
DIMENSJON
10,72 MB
FILNAVN
Gutta i trehuset med 13 etasjer.pdf
ISBN
1257636835392

BESKRIVELSE

Andy og Terry bor i et trehus. Men det er ikke et vanlig trehus. Det er verdens mest spennende trehus med 13 etasjer der de blant annet har en bowling bane, et gjennomsiktig svømmebasseng, et hemmelig underjordisk laboratorium, en marshmallowsmaskin som skyter godsaker inn i munnen din hver gang du er sulten.Endelig kommer bøkene til Australias mest populære barnebokforfatter på norsk!

Legg i handlekurv. Biblioteksentralens omtale (bok [1] i serien) Andy og Terry bor i et trehus.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Søkeresultater for Gutta i trehuset med 13 etasjer - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Kjøp Gutta i trehuset med 104 etasjer fra Tanum Bli med Andy og Terry opp i det 104-etasjes trehuset! De har bygd tretten nye etasjer siden sist, inkludert en uendelig trapp, en rape-bank og til og med en stor festning.

RELATERTE BØKER