Veileder i trygdemedisin

Veileder i trygdemedisin - John Gunnar Mæland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Gunnar Mæland
DIMENSJON
7,12 MB
FILNAVN
Veileder i trygdemedisin.pdf
ISBN
9021679872652

BESKRIVELSE

Foreligger nå i 9. utgave ajourført frem til november 2015. Trygdemedisin dreier seg om forholdet mellom medisinsk praksis og trygd. Leger og annet helsepersonell er viktige premissleverandører for en rekke trygdeytelser og har derfor behov for å ha oppdatert oversikt over det relevante regelverket. Veileder i trygdemedisin tar for seg de viktigste reglene for trygdeytelser i relasjon til behandleres virksomhet og ansvarsområde. Sosiale tjenester, pensjonsordninger og forsikring beskrives også. Legens rolle som sakkyndig og de krav som stilles til legeerklæringer og spesialisterklæringer, blir grundig omtalt. Boken henvender seg til studenter, praktiserende leger og andre behandlere. Veileder i trygdemedisin oppdateres regelmessig og foreligger nå i niende utgave ajourført frem til november 2015.

ISBN 82 - 05 - 31544 -2. Leger i klinisk praksis, studenter og rådgivende leger vil ha glede av denne veilederen.

1947) er lege og arbeider som professor i sosialmedisin ved Universitetet i Bergen. Faglige interesseområder: trygde- og forsikringsmedisin, sosial epidemiologi, helse- og livskvalitetsforskning, rehabilitering av hjertepasienter. Aldri så galt at det ikke er en god historie bok .pdf Stein Aabø Haukenes, Inger; Gjesdal, Sturla; Rørtveit, Guri; Riise, Trond; Mæland, John Gunnar.

RELATERTE BØKER