Harrys lille tåre

Harrys lille tåre - T. Harry Schjerven | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
T. Harry Schjerven
DIMENSJON
4,1 MB
FILNAVN
Harrys lille tåre.pdf
ISBN
5175359227949

BESKRIVELSE

Torgeir Schjerven, eller T. Schjerven, eller T. Harry Schjerven, en av våre største poeter, sier om seg selv og årets bok: . «Jeg bor ikke i navnet mitt og har aldri kommet hjem til språket. Det betyr ikke at jeg har landa på feil klode, tvert imot: Det har åpnet min takknemlighet for at jeg finnes her og nå, som enslags slyngel med et hjem i sansenes luxus, og får ta imot den krevende gleden det er å arbeide med ordene som strømmer igjennom oss fra så mye stillhet, og så mange stemmer og steder og tider. Jeg håper de nye diktene mine gjenspeiler alt dette, og at de også avgir noen glede til alvoret i livets gang.»

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre. Grete Klitgaard - En LilleBitte Tåre. Grete Klitgaard - En LilleBitte Tåre.

Bildet har i skrivende stund over to millioner likerklikk og over 38 000 kommentarer, og viser halve Archies ansikt titte frem bak hånden til prins Harry. Og det er nettopp dette flere reagerer på. Jan Harry Lillehagen fra Oslo, Oslo.

RELATERTE BØKER