Kald måne

Kald måne - Jeffery Deaver | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeffery Deaver
DIMENSJON
7,52 MB
FILNAVN
Kald måne.pdf
ISBN
8504357702285

BESKRIVELSE

To mennesker blir brutalt myrdet en bitende kald desembernatt i New York. Morderen liker å seigpine ofrene sine, og han har en signatur: en klokke. Tikkingen fra klokken, med en urskive like kald og ufølsom som månen, akkompagnerer ofrenes siste minutter blant de levende. Klokkemakeren dreper med sylskarp presisjon, og Lincoln Ryhme har bare timer på seg for å stoppe ham. Amelia Sachs har endelig fått hovedansvaret for en drapssak. Og hun forsøker å hjelpe Lincoln samtidig som saken hun holder på med viser seg å avdekke ting i fortiden som truer forholdet mellom de to kollegene. Hjelpen for Lincoln Rhyme kommer faktisk helt fra den andre siden av kontinentet, fra California. Kathryn Dance er spesialagent, og hennes fagområde er avhør og kinetikk - bevegelseslære. Til tross for Lincolns skepsis til vitneavhør, og Kathryns til tekniske bevis, allierer de to seg med hverandre i jakten på Klokkemakeren. Sammen oppdager de at mannen de jakter på er langt fra en sinnsforvirret morder, bak det hele ligger en kjølig og sirlig utpønsket plan.

Amelia Sachs har ... Aschenberg er blitt skutt og ligger bevisstløs. Han kjemper for livet, og Johanna viker ikke fra ham.Alt annet er uvesentlig for henne nå som krisen nærmer seg; selv Vesle støter hun bort.

Vi mennesker har satt igjen noe teknisk utstyr der, men det får være i fred. Ikke noe flytende vann, en ekstremt tynn atmosfære og månestøv er alt du finner. Kjøp Kald måne fra Norske serier Aschenberg er blitt skutt og ligger bevisstløs.

RELATERTE BØKER