Kontor- og administrasjonsfaget

Kontor- og administrasjonsfaget - Mari-Ann Bolstad, Turid Hansen Wik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari-Ann Bolstad, Turid Hansen Wik
DIMENSJON
5,14 MB
FILNAVN
Kontor- og administrasjonsfaget.pdf
ISBN
2137701251048

BESKRIVELSE

Den boken du nå holder i hånden tar for seg ulike sider ved kontor- og administrasjonsfaget. Her kan du lese om bedriftenes organisering, strategi og mål, om helse-, miljø og sikkerhet, om lover og regler og mye annet. Boken er skrevet for elever i kontor- og administrasjonsfaget Vg3 og for lærlinger. Sammen med en nettressurs dekker den alle hovedområdene i faget. Nettressursen inneholder et stort utvalg av oppgaver, lenkesamlinger og en del tilleggsstoff. Det er svært nyttig å bruke nettressursen sammen med boken. Mari-Ann Bolstad har bred erfaring fra videregående skole, både når det gjelder undervisning og karriereveiledning/rådgivning. Hun har hatt ulike oppdrag for Utdanningsdirektoratet innen læreplan- og eksamensnemndarbeid, og har dessuten skrevet flere lærebøker innen økonomi, administrasjon og IKT-fag. Turid Hansen Wik har bred erfaring fra videregående skole, både innen undervisning og rådgivning. Hun har hatt ulike oppdrag for Utdanningsdirektoratet innen læreplan- og eksamensnemndarbeid, og har i tillegg skrevet lærebok i økonomi og administrasjon.

Gjennomføring Kurset gjennomføres som kveldskurs over to semestre. Nettkurs i Kontor- og administrasjonsfaget er en enkel og rask måte å forberede seg til eksamen på. Med fagbrev i kontor- og administrasjonsfaget vil du bli en ressurs for eiere og brukere av virksomheten, med dine kunnskaper og kompetanse om bl.a administrasjon, kommunikasjon og profilering. Du blir attraktiv for bransjen som trenger gode fagfolk med bred kompetanse på bransjens rammebetingelser og etiske normer. Læreplan i kontor- og administrasjonsfaget Vg3 / opplæring i bedrift.

Faget skal bidra til å utvikle kompetanse innen elektroniske tjenester, regelverk om I kontor- og administrasjonsfaget vil du jobbe med mennesker, enten du er involvert i rekruttering eller økonomi. Kontor- og administrasjonslærlinger jobber som regel i det som kalles virksomhetsstyring eller HR i en bedrift. Læreplan for kontor- og administrasjonsfaget, Formål, Grunnleggende ferdigheter.

RELATERTE BØKER