Krigerhjerte

Krigerhjerte - Guro Sibeko | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guro Sibeko
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
Krigerhjerte.pdf
ISBN
5787923479361

BESKRIVELSE

Krigerhjerte er en fortelling om barndom og oppvekst under apartheid, om undertrykkelse og raseri, om væpnet kamp og interne maktoppgjør i Nelson Mandelas ANC. Men det er også en historie om å lære seg å leve med fortiden - og om å forsøke å få en familie til å henge sammen når du så vidt gjør det selv. Guro Sibekos far Temba vokste opp under apartheidregimet i Sør-Afrika. Etter at han hadde utdannet seg til pastor, ble han en del av den væpnede motstandskampen i landet. Temba måtte til slutt flykte til Norge. Han fikk barn i en fremmed kultur, og Sibeko forteller åpent om sitt turbulente forhold til en far fra en helt annen virkelighet. Krigerhjertet går i arv.

Men det er også en historie om å lære seg å leve med fortiden - og om å forsøke å få en familie til å henge sammen når du så vidt gjør det selv. Guro Sibeko forteller om sin nye bok Krigerhjertet. Du kan kjøpe boken her: https://www.tanum.no/_dokumentar/dokumentar-norsk-og-oversatt/krigerhjerte-guro-s... Kjøp Krigerhjerte fra Tanum Krigerhjerte er en fortelling om barndom og oppvekst under apartheid, om undertrykkelse og raseri, om væpnet kamp og interne maktoppgjør i Nelson Mandelas ANC.

Men det er også en historie om å lære seg å leve med fortiden - og om å forsøke å få en familie til å henge sammen når du så vidt gjør det selv. KRIGERHJERTE TIL KRIGERHJERTE Forfatterbesøk med Guro Sibeko. Produksjonen Krigerhjerte til Krigerhjerte er en fortelling om barndom og oppvekst under apartheid, om undertrykkelse og raseri, om væpnet kamp og interne maktoppgjør i Nelson Mandelas ANC.

RELATERTE BØKER