Magefølelse

Magefølelse - Sofia Antonsson, Jeanette Steijer, Beatrice Fröling | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofia Antonsson, Jeanette Steijer, Beatrice Fröling
DIMENSJON
12,18 MB
FILNAVN
Magefølelse.pdf
ISBN
5558691676614

BESKRIVELSE

Dette er boka for alle som ønsker en rolig og glad mage. Ulike mageproblemer er vanlig, det kan være vondt i magen, oppblåsthet eller hard eller løs mage. Her får du vite alt om magen, hvordan den fungerer, hva du bør spise, og hvordan du bør leve for å ha en mage i balanse. Her er det gode råd om livsstilsforandringer, stresshåndtering og kosthold for alle med irritabel tarm og andre mageproblemer.

han har heller aldri spurt om det er ok å filme meg..han har bare gjort det. Det har i grunn føltes som overgrep ja.

- Da erstattes strukturen av kroppsliggjort kunnskap og erfaring, og begrep som magefølelse, teft, intuisjon og taus kunnskap blir en vesentlig del av oppdragsløsningen, forteller han. God magefølelse med naturlig bitter mat! KATEGORI: Har du et kosthold basert på raffinert og bearbeidet mat, for mye alkohol, bruk av medisiner samt en stressende livsstil kan det føre til store problemer for både leveren og fordøyelsen. Å selge med en god magefølelse. Når du skal selge kan det være lurt å velge en solid megler.

RELATERTE BØKER