Vikinghøvdingen Ottar fra Lenvik

Vikinghøvdingen Ottar fra Lenvik - Lars-Harald Torbjørnsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars-Harald Torbjørnsen
DIMENSJON
3,63 MB
FILNAVN
Vikinghøvdingen Ottar fra Lenvik.pdf
ISBN
8244420016079

BESKRIVELSE

Langhuset der han og familien hans bodde, var helt nedbrent. Sort røyk veltet fortsatt opp fra ruinene. Alle de andre husene på boplassen var enten nedbrent, eller de stod i brann. En blanding av frykt og sinne fikk gutten til å springe videre nedover med hevet sverd. Men halvveis nede besinnet han seg. Til tross for det ustyrtelige raseriet han følte, trengte fornuften igjennom. Det ville være den sikre død å løpe inn på boplassen nå ... Romanen skildrer det harde livet i 800-tallets Norge, der den sterkestes rett rådet. Historien handler om vikingen Ottar fra Lenvik, fra han blir høvding i sekstenårsalderen, og til han noen år senere deltar i Hafrsfjordslaget sammen med kong Harald Hårfagre. Lars-Harald Torbjørnsen er født 12. april 1950 på Finnsnes i Lenvik Kommune. Han er utdannet innen data, økonomi og administrasjon, og har store deler av sitt yrkesaktive liv arbeidet med skriftlig informasjons- og kommunikasjons-virksomhet. De siste femten årene har interessen for utøvende kunst blitt stadig sterkere, og i tillegg til oljemaling er skrivingen blitt en lidenskap.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Omtale fra Den Norske Bokdatabasen. Romanen skildrer det harde livet i 800-tallets Norge, der den sterkestes rett rådet.

FORFATTER Peter Swanson FILSTøRRELSE 2,23 MB DATO 2017-05-05 ISBN 9788202557409 SPRÅK Norsk. Bondevett.

RELATERTE BØKER