ABBA

ABBA - Jan Gradvall | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Gradvall
DIMENSJON
8,89 MB
FILNAVN
ABBA.pdf
ISBN
9251106984308

BESKRIVELSE

Tro det eller ikke: ABBA er et av verdens mest populære band gjennom tidende! Populariteten er enorm, og de svenske pop-ikonenes tilhengerskare har for lengst vokst fra å være en 70 og 80- tallssekt til å bli en verdensreligion. Så langt har de solgt mer enn 375 millioner plater, og i mange land - inkludert England - er de i dag mer populære enn The Beatles. Det er ikke et trosspørsmål, det er fakta.Abba. Den offisielle fotoboken er den første autoriserte fotoboken om ABBA, den første medlemmene i bandet står bak. Agnetha, Bjørn, Benny og Frida har alle bidratt med private bilder og i arbeidet med boken. ABBA-boken inneholder over 600 kjente og ukjente fotografier fra perioden før, under og etter at gruppen var aktiv. Boken er på 400 sider - i klassisk LP-format - og viser hele historien om ABBA og hvert og ett av medlemmene.Bla i boka

www.abbasite.com Abba synonyms, Abba pronunciation, Abba translation, English dictionary definition of Abba. n.

ABBA. 2,038,529 views; 7 years ago; 3:51 ... ABBA var ei svensk pop-gruppe med ein av dei største kommersielle suksessane på 1970-talet og tidleg på 80-talet..

RELATERTE BØKER