Enken

Enken - Fiona Barton | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fiona Barton
DIMENSJON
9,17 MB
FILNAVN
Enken.pdf
ISBN
4879507158979

BESKRIVELSE

Smart, realistisk og skremmende!Jean Taylor er enken etter Glen Taylor. Han ble anklaget, men aldri dømt for, kidnapping og drap av en to år gammel pike. Da Glen blir påkjørt av en buss og dør, står Jean igjen som det eneste sannhetsvitnet. Den sørgende enken blir nedringt av journalister, som vil høre historien hennes.Var ektemannen skyldig i det grusomme han ble beskylt for? Og hva visste hun egentlig? Nå når hun endelig er fri, hvilken historie velger hun å fortelle?Britiske Fiona Barton - erfaren journalist som i en årrekke har skrevet for Daily Mail og andre store britiske aviser - har truffet blink med denne debutromanen. Enken er en snedig fortalt psykologisk thriller som et samlet britisk pressekorps har gitt glimrende anmeldelser!

Å ty til løgn når du skal fortelle sannheten, blir til slutt så lett at løgnen blir selve sannheten … Jean Taylor er enken etter Glen Taylor. Han ble anklaget, men aldri dømt for, kidnapping og drap av en to år gammel pike.

"Herrens ord kom til Elia, og det lød så Enken er en snedig fortalt psykologisk thriller som et samlet britisk pressekorps har gitt glimrende anmeldelser! LES MINDRE Alternative utgaver. Enken Fiona Barton.

RELATERTE BØKER