Ingen jul uten juleheftene

Ingen jul uten juleheftene - Haakon W. Isachsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon W. Isachsen
DIMENSJON
4,2 MB
FILNAVN
Ingen jul uten juleheftene.pdf
ISBN
7564020126025

BESKRIVELSE

Gjennom snart hundre år har juleheftene vært en kjær tradisjon i norske hjem. Ingen jul uten Juleheftene er en historisk gjennomgang av alle juleheftene som har kommet ut i Norge, fra Knoll & Tott dukket opp for første gang i 1911 og frem til Pondus i dag. Alle de viktigste seriene presenteres med både artikler og seriesider. Tegneserier utgjør over halvparten av sidene. Boken inneholder en komplett oversikt over norske julehefteutgivelser.

Av A/S Hjemmet. Lisens ... Gjennom snart hundre år har juleheftene vært en kjær tradisjon i norske hjem.

De fleste juleheftene som utkommer i dag, er tegneserier.. Julegave eller en liden samling av udvalgte Selskabs- og Drikkeviser ved norske ... I boken Ingen jul uten juleheftene (2004) slås det fast at juleheftene ble et verktøy i nasjonsbyggingen etter unionsoppløsningen i 1905, og senere også i målkampen.

RELATERTE BØKER