Langsomheten

Langsomheten - Milan Kundera | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Langsomheten.pdf
ISBN
3708005029064

BESKRIVELSE

Forfatteren Milan og hans kone Vera besøker et slott på den franske landsbygda. De søker fred og ro, men blir overrasket av en gruppe eksentriske forskere som holder seminar på stedet. En gang på 1700-tallet inntar en ung adelsmann det samme slottet. Der innlater han seg på en erotisk lek med den hemmelighetsfulle Madame de T. To par, skilt av to århundrer, leter etter det samme, men oppdager vidt forskjellige ting. Denne mesterlig komponerte romanen er en underholdende hyllest til forføringskunsten og til langsomheten.For første gang foreligger Milan Kunderas samlede verker på norsk i én serie, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Kjell Olaf Jensen.

Pust ut. I langsomheten er vi underveis, Diktet «Ære være langsomheten» som jeg skrev i 2015 har blitt brukt med hell noen ganger her på Sørlandet rehabiliteringssenter.

Hun har flere konkrete tips til kvinner og par som de kan gjøre etter sin første orgasme, blant annet V-grepet. Leve i langsomheten I februar 2013 gikk det som det måtte gå. Fylkeslegen parkerte meg på sidelinjen med umiddelbar virkning.

RELATERTE BØKER