Mellomrom

Mellomrom - Audun Magnus Moss | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Magnus Moss
DIMENSJON
12,24 MB
FILNAVN
Mellomrom.pdf
ISBN
9814829677394

BESKRIVELSE

Hovedpersonen i Mellomrom har blitt med kjæresten til Canterbury i England - frityrfettets og den billige alkoholens hjemland. Der sitter han og trøsteskriver til sin bestevenn for å lufte all sin ømhet og frustrasjon i til dels overivrige tastetrykk om hverdagen i all sin storpolitiske og puslete prakt. Fra vinduet ser han verden gjennom det lille - fremmedes blikk, frekke snørrunger og trivelige selgere, svigerforeldre og bekjente - og prøver å stille en diagnose på samtidens merkelige blanding av selvforakt og hovmod. Mellomrom er en brevroman om en nordmann som ikke er nordmann lenger, om et hjemland som har blitt så ryddig at det vil hive seg selv i boden, og om det fremmedgjørende ved å holde på nasjonstankegangen i en global verden.

Når du arbeider med oppgaven i malen, vil innholdsfortegnelsen oppdateres med riktige sidetall, overskrifter, punktlister, figurer mv. Høyreklikk på innholdsfortegnelsen for å oppdatere, eller bruk meny. Excel-celler kan inneholde mange tomme mellomrom hvis du kopierer og limer inn data fra nettsteder eller andre dokumenter i regnearkene dine.

Du kan fjerne mellomrom i Word ved å gjøre det manuelt , eller ved å la programmet gjøre det for deg . Oppsummering av reglene for intervaller mellom vaksinedoser. Intervaller mellom flere doser av samme vaksine.

RELATERTE BØKER