Americanah

Americanah - Chimamanda Ngozi Adichie | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chimamanda Ngozi Adichie
DIMENSJON
11,28 MB
FILNAVN
Americanah.pdf
ISBN
2353787767682

BESKRIVELSE

Fra forfatteren av bestselgeren En halv gul sol, og vinner av The Orange Prize for Fiction Ifemelu og Obinze forelsket seg da de var tenåringer i Lagos. Men deres Nigeria er under militært diktatur, og de som kan forlate landet, gjør det. Vakre og selvsikre Ifemelu reiser til Amerika for å studere. Hun opplever nederlag og seire, finner og mister kjærlighet og venner, og må forholde seg til spørsmål om rase. Den stille og ettertenksomme professorsønnen Obinze hadde håpet å reise etter henne, men etter terrorangrepet mot World Trade Center slipper han ikke inn i USA. I stedet etablerer han et nytt liv London. Mange år senere er Obinze en velstående mann i det nye, demokratiske Nigeria, mens Ifemelu har oppnådd suksess i Amerika som forfatter av en anerkjent blogg. Men da Ifemelu reiser hjem igjen til Nigeria, og hun og Obinze gjenopptar sine lidenskaper ? for sitt hjemland og for hverandre.- står de overfor de vanskeligste valgene de noen gang har måttet foreta. Americanah er en rikt fortalt historie som foregår i vår moderne, globaliserte verden. Den er Chimamanda Ngozi Adichies mektigste roman til nå modig, gripende, humoristisk og sår. Det er en roman som utspiller seg på tre kontinenter og skildrer en rekke liv, men først og fremst er det en roman om kjærlighet.

Det er en roman som utspiller seg på tre kontinenter og skildrer en rekke liv, men først og fremst er det en roman om kjærlighet. Americanah book. Read 21,279 reviews from the world's largest community for readers.

The novel traces Ifemelu's life in both countries, threaded by her love story with high school classmate Obinze. Americanah is both intellectually expansive and urgently intimate, a story about the crushing experience of finding your way in a new land — and the physical and emotional lengths one goes to [in order] to feel whole again." The Seattle Times LitCharts assigns a color and icon to each theme in Americanah, which you can use to track the themes throughout the work ... Pris: 59 kr. pocket, 2014.

RELATERTE BØKER