Eventyr, tårer og latter

Eventyr, tårer og latter - Kjell Snerte, Arthur Arntzen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Snerte, Arthur Arntzen
DIMENSJON
10,71 MB
FILNAVN
Eventyr, tårer og latter.pdf
ISBN
3318606557382

BESKRIVELSE

I femti år har Arthur Arntzen sjarmert og engasjert med Oluf-show, teaterforestillingar, bøker, plater, videoar, foredrag og journalistikk. I denne boka har han endelig tatt seg tid til å grave djupt i sitt eige liv og dele med publikum minne og små fortellingar fra han var 3-4 år til i dag. Med oversikt over bøker, plater og filmar, samt namneregister.

Prinsessa er som regel bare "gevinst", men kan av og til by på utfordringer. Kongen framstilles ofte som storslagen, velfødd og alltid med krone på, men han er aldri spesielt klok eller ... Det latterlige alvor (Innbundet) av forfatter Arthur Arntzen.

Historia om Arthur Arntzen- Oslo 2007, innbundet stor bok i meget bra stand, fint vareomslag- illustrert- 238 sider. HUSK- 10 kilo bøker- porto kun kr.

RELATERTE BØKER