Hakking

Hakking - Pernille Cordes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pernille Cordes
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Hakking.pdf
ISBN
4061550453407

BESKRIVELSE

En grunnbok i hakking med oppskrifter på 30 flotte design til klær og interiør!Hakking - en blanding av hekling, strikking og veving - er en gammel sentralasiatisk teknikk. Teknikken gir mulighet til å lage mange variasjoner med spennende strukturer, geometriske mønstre og mangefargete kombinasjoner.Denne boken inneholder oppskrifter på alt fra jakker, gensere, luer og sokker til babytrøyer, tepper og ting til interiøret. I tillegg rommer den en trinn for trinn-guide til alle de forskjellige teknikkene samt et omfattende mønsterbibliotek - til inspirasjon for både nybegynneren og den mer trente hekleren.Pernille Cordes er strikke- og hekledesigner og driver butikken Englebarn med eget garnmerke i Danmark. Som forfatter, foredragsholder og kursholder tar Pernille pulsen på trender innen strikk og hekling.

Til små arbeider kan en bruke vanlig heklenål, men jeg anbefaler å bruke de spesielle hakkekrokene. Hakking eller tunisisk hekling, også kalt afghansk hekling, er en hekleteknikk der en legger maskene inn på hakkenåla, som ser ut som en grov heklenål med stoppskive i bakenden, annenhver omgang og hekler maskene av nåla på vei tilbake. Hakking gir et tett og robust tekstil med tydelig rutestruktur.

Denne varianten er hakket av Drops Nepal på 6 mm hakkepinne. Målet målet var å ... Har du noen gang blitt hacket? Sannsynligheten for det er ganske stor.

RELATERTE BØKER