Makten

Makten - Tor Bomann-Larsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Bomann-Larsen
DIMENSJON
9,51 MB
FILNAVN
Makten.pdf
ISBN
7830963022353

BESKRIVELSE

Makten er beretningen om den gamle verdens blodige undergang, om borgerkrigens trusler og om en konge som kom arbeiderklassen i møte.«Med uvirkelige skritt skred revolusjonens sendebud, Alfred Martin Madsen, over Slottsplassen, forbi gardisten under balkongen og inn i den kongelige residens..»Tor Bomann-Larsen gir en like medrivende som skarp analytisk fremstilling av kong Haakons møte med klassekampens krav. Et hjemlig politisk drama utspiller seg i en tid da palassene ble stormet i Europa og kongeparets slektninger ble myrdet i Sibir. Tor Bomann-Larsen legger nye premisser for vår nasjonale historie i det fjerde selvstendige bindet om Haakon og Maud.

En artikkel laget i forbindelse med Polen-tur 2005. Handler om hvilke faktorer som gjorde det mulig for Hitler å komme til makten. Da Adolf Hitler var korporal under første verdenskrig, løp han mellom skyttergravene og ble inspirert til å redde Tyskland.

desember 1997 om å utføre en utredning om makt og demokrati i Norge. - Forskergruppen ... Makten og demokratiet stiller helt grunnleggende spørsmål om folkestyrets vilkår i en ny historisk epoke.

RELATERTE BØKER