NTB-språket

NTB-språket Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
NTB-språket.pdf
ISBN
9171260238705

BESKRIVELSE

Boka inneholder både ei ordliste og en regeldel med gode språkråd. Ordlista inneholder ca. 22.000 oppslagsord, og er ment å dekke et basisordforråd i norsk innenfor offisielt bokmål. Regeldelen tar for seg rettskriving og grammatikk, samt tegnsetting, egennavn, rettsterminologi, transkribering m.m. Boka er laget for journalister, men kan også passe for studenter, lærere, tekstforfattere, informasjonsfolk mfl.

Boka er laget for journalister, men passer like godt for studenter, lærere, tekstforfattere, kommunikasjons- og informasjonsfolk og alle andre som vil nå fram med budskapet sitt. Det er ikke bare NTB som har egen ordbok. Også Nynorsk pressekontor tilbyr det, i form av NPK-språket.

Read more → For å forstå reglene skikkelig må du kunne såpass mye grammatikk at du kan kjenne igjen en leddsetning* (tidligere kjent som bisetning) og vite forskjellen mellom underordnende og sideordnende konjunksjoner*. *Setning: En setning er ikke en setning (i grammatikalsk forstand) hvis den ikke inneholder både subjekt og verbal.

RELATERTE BØKER