På grillen

På grillen - Andreas Viestad, Jon Krog Pedersen, Lars Laurentius Paulsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Viestad, Jon Krog Pedersen, Lars Laurentius Paulsen
DIMENSJON
6,11 MB
FILNAVN
På grillen.pdf
ISBN
7477661827855

BESKRIVELSE

Grilling er livet! Det mener gjengen bak St. Lars, grillrestauranten på Bislett i Oslo. I denne boka får du en innføring i ulike grillteknikker og 50 oppskrifter, fra grilla salat og sjøkreps til grilla lammebog, og hamburgeren som DNs anmeldere mente var den beste de hadde smakt. Enten du har engangsgrill eller grillmonster, eller om du vil grille i ovnen på kjøkkenet ditt, finner du garantert inspirasjon i boka med oppskrifter fra restauranten som har fått tittel etter grillkokkenes skytshelgen, St. Lars.

Bent Stiansen. Bent Stiansen er en av Norges mest profilerte kokker.

Pensle med olje og grill dem. Fisk på grillen. Lurer du på hvordan du skal grille fisk? Her finner du tips og oppskrifter på laks, makrell og andre fisk -og skalldyrsorter på grillen.

RELATERTE BØKER