Rødhette

Rødhette - Unni Lindell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
4,32 MB
FILNAVN
Rødhette.pdf
ISBN
2827935573788

BESKRIVELSE

Judith, Lisbeth og Carol vokser opp hos bestemoren sin fordi moren har problemer med å ta vare på dem. Vi følger dem som småjenter på seksti-tallet, som tenåringer og som voksne kvinner. Lisbeth blir jordmor, Judith fotograf og Carol er en alkoholisert og mislykket kvinne. En av søstrene rydder farlige, irriterende og brysomme menn av veien, mens hun tilsynelatende fremstår som en vanlig dame. Men så kommer en pensjonert lensmann på sporet av henne.

Det må du skaffe fra en opprinnelig kilde. «Rødhette og ulven» er europeisk folkeeventyr og «Skylappjenta» er et moderne eventyr. Folkeeventyr har ukjent opphav og har blitt overlevert muntlig før de etter hvert er blitt skrevet ned.

- God dag, sa Rødhette. hei! I engelsken fikk vi i oppgave i å finne temaet i et eventyr. Jeg valgte rødhette og ulven, og synes det er vanskelig å finne temaet.

RELATERTE BØKER