Sykkelmysteriet

Sykkelmysteriet - Martin Widmark | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Widmark
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Sykkelmysteriet.pdf
ISBN
8780581793749

BESKRIVELSE

Vallebys sykkelløp går av stabelen, og Lasse er en av deltakerne. Vinneren får ikke bare en gullmedalje, men kan også ta med seg 10.000 kroner hjem. Men man kan vel ikke gjøre hva som helst for å vinne? Politimesteren henger som vanlig ikke helt med, og under premieutdelingen blir han helt forvirret. Hvem er det egentlig som har vunnet sykkelløpet? Jammen flaks at Lasse og Maja er der og kan legge sammen to og to! Martin Widmarks evne til å fortelle historier som er lettlest, men ikke lettløst, har gitt serien om LasseMajas detektivbyrå titusenvis av fans. Språket er enkelt og rett på sak, og intrigen er både finurlig og gjennomtenkt. Sett det sammen med Helena Willis morsomme og rufsete illustrasjoner, og du får en serien med uimotståelige eventyr.

) kr 199 kr 159. Passer til alder: Forlag: Cappelen Damm ISBN: 9788202429652 Utgivelsesår: 2014 Språk: Norsk (bokmål) Format: 152x217 Type bok: Innbundet Illustratør: Helena Willis Emne: Småbyer, Sykling LasseMajas detektivbyrå har blitt en populær bokserie med sine spennende historier og fargerike illustrasjoner.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Stjørdal bibliotek: Glemt PIN. Meg & mitt.

RELATERTE BØKER