Energi, teknologi og klima

Energi, teknologi og klima Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Energi, teknologi og klima.pdf
ISBN
8820474895941

BESKRIVELSE

Forholdet mellom energi og klima er et komplekst område der «riktige» svar på konkrete utfordringer avhenger av geografisk ståsted, verdivalg, tidsperspektiv og teknologisk utvikling. Norges Tekniske Vitenskapsakademi (NTVA) vil markere sitt 60-årsjubileum med dette bidraget til helhetstenkning og faktabasert debatt om energi i et klimaperspektiv, og Norges spesielle rolle og muligheter i denne sammenheng. Boka består av elleve kapitler der forfatterne tar opp energirelaterte problemstillinger med utgangspunkt i eget fagfelt. De er blitt utfordret til å være tydelige, gjerne med skarpe konklusjoner og anbefalinger. Boka er beregnet på den interesserte allmennhet generelt og våre politiske beslutningstakere spesielt.

og hva slags teknologi vi kan komme til å ... Det er her vi slipper ut mest klimagasser og bruker mest energi. Energi og Klima gis ut av Norsk klimastiftelse.Ansvarlig redaktør er Anders Bjartnes.

andre ressursar og teknologi i Noreg og i andre land i verda og drøfte premissar for berekraftig utvikling; Samfunnskunnskap. Med en bachelorgrad i Energi- og miljøfysikk kan du være med og bidra til fremtidens løsninger på dagens utfordringer innen energi, klima og miljø. Du får en solid bakgrunn for videre masterstudier i alt fra fornybar energi og klimafysikk til miljøteknologi og datavitenskap.

RELATERTE BØKER