Før flommen

Før flommen - Sigurd Falkenberg Mikkelsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigurd Falkenberg Mikkelsen
DIMENSJON
5,74 MB
FILNAVN
Før flommen.pdf
ISBN
1179874071497

BESKRIVELSE

Monsunregnet i august 2010 utløste den verste flommen i Pakistans historie og Taliban vant enda større støtte. Før flommen skildrer en reise som går gjennom noen av de mest politiske betente områdene i verden i tiden før den store katastrofen. Vi følger forfatteren på reiser til havnebyen Karachi i Pakistan, langs elven Indus og til Kabul i Afghanistan. Han har intervjuet Taliban, erfart det ekte jihad og truffet en mann som ikke har sovet på ti år. Mikkelsen lytter til beretninger, og ved å knytte dem sammen viser han hvordan krigen i Afghanistan i dag har forgreninger til Pakistan. Ikke bare befinner Taliban seg på begge sider av grensen mellom de to landene, men Pakistan er også en av USAs allierte i området, og Karachi den viktigste innskipningshavnen for krigsmateriell.

Boken har vekket stor oppmerksomhet i hjemlandet Sverige, der den så langt har solgt i 120 000 eksemplarer. Kjøp Før flommen fra Bokklubber Monsunregnet i august 2010 utløste den verste flommen i Pakistans historie og Taliban vant enda større støtte. Før flommen skildrer en reise som går gjennom noen av de mest politiske betente områdene i verden i tiden før den store katastrofen. Dette kan du gjøre før flommen kommer.

Før flommen skildrer en reise som går gjennom noen av de mest politiske betente områdene i verden i tiden før den store katastrofen. Kjøp Før flommen fra Tanum Monsunregnet i august 2010 utløste den verste flommen i Pakistans historie og Taliban vant enda større støtte. Før flommen skildrer en reise som går gjennom noen av de mest politiske betente områdene i verden i tiden før den store katastrofen. Før flommen - bærekraftig overvannshåndtering for økt klimaresiliens i norske byer og tettsteder Av Vaar Bothner og Taran Aanderaa Vaar Bothner er landskapsarkitekt hos Trifolia.

RELATERTE BØKER