Med jaguar i kroppen og sommerfugl i hjertet

Med jaguar i kroppen og sommerfugl i hjertet - Ya'Acov Darling Khan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ya'Acov Darling Khan
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Med jaguar i kroppen og sommerfugl i hjertet.pdf
ISBN
7364249984593

BESKRIVELSE

En underholdende og inspirerende personlig livshistorie om å finne tilbake til sine røtter, huske hvem man er, og skape verktøy som daglig, praktisk hjelp til å leve i tråd med sin nyfunne sannhet. Nødvendig lesning for alle som ønsker å leve et rikere og sannere liv i harmoni med seg selv og alle levende vesener i disse kritiske tider i menneskehetens historie.

Udgivet 25/9-2017. Vejer 442 g og måler 231 mm x 159 mm x 24 mm.

til opgave at minde os om, hvordan ... Jaguar i kroppen - sommerfugl i hjertet er ikke bare en kraftfuld, hudløst ærlig - og gribende - beretning, men en guide til at skabe et mere meningsfuldt liv og en bedre verden. Bogen er fuld af tusindårig gammel visdom, der er lige så relevant i dag. Jaguar i kroppen - sommerfugl i hjertet er ikke bare en kraftfuld, hudløst ærlig - og gribende - beretning, men en guide til at skabe et mere meningsfuldt liv og en bedre verden.

RELATERTE BØKER