Ettervern og overgang for ungdom i barnevernet

Ettervern og overgang for ungdom i barnevernet - Jan Storø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Storø
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
Ettervern og overgang for ungdom i barnevernet.pdf
ISBN
8225937854515

BESKRIVELSE

Boka ser på hvordan barnevernet bistår ungdom som skal flytte ut av institusjon eller fosterhjem og over i en selvstendig tilværelse som voksen. Boka skal gi et teoretisk grunnlag for å arbeide med ettervern, og er skrevet for studenter, barnevernspedagog- og sosionomstudiet. Har register og litteraturliste.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Arbeids- og velferdsdirektoratet skal utarbeide nytt rundskriv til loven som vil ha spesielt fokus på barn og unge. De resterende kommunale sosiale tjenestene skal inngå i en egen lov om kommunale helse - og omsorgstjenester som er under utarbeidelse.

Av og til trenger ungdommer hjelp fra både barnevernet og NAV. Foto: Bly.

RELATERTE BØKER