Hjernen

Hjernen - Patricia Daniels | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patricia Daniels
DIMENSJON
3,43 MB
FILNAVN
Hjernen.pdf
ISBN
5050706776861

BESKRIVELSE

Hjernen gjør oss til den vi er. Her oppstår idéer og drømmer - og herfra styres alle kroppens bevegelser. Paradokset er at organet som setter oss i stand til å forstå verden, fortsatt har hemmeligheter. Takket være ny forskning begynner vi likevel å forstå hvordan hjernen arbeider, hviler og holder seg frisk.

Nå har hun fått nok av å føle seg dritt. Derfor møter Line inspirerende kroppspositivister, utforsker kropper i alle former og oppsøker utfordrende situasjoner for å bli glad i seg selv - akkurat som hun er. Synapsene i hjernen kan endres hele tiden, de er dynamiske.

Det kan tvert i mot vere god hjernetrim å prøve seg på nye oppgåver, f.eks. lære framande språk, ... Hjernen er som en utrolig datamaskin, der millioner av elektriske signaler blir sendt mellom hjernecellene og videre rundt i kroppen.

RELATERTE BØKER