Hvitt hav

Hvitt hav - Roy Jacobsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
12,63 MB
FILNAVN
Hvitt hav.pdf
ISBN
7243603809339

BESKRIVELSE

Hvitt hav er oppfølgeren til suksessromanen De usynlige - en dramatisk kjærlighetshistorie fra Barrøy i året 1944-45. Ingrid tror hun er er alene på øya, men får oppleve en uvanlig forelskelse i noen intense vinteruker. Denne gang spenner Roy Jacobsen opp et enda større lerret, og leverer en sterk og handlingsmettet roman om et skjebneår i norsk historie.Hvitt hav er bind 2 i en trilogi.

Ingrid har vendt tilbake til sin barndoms øy, og tror hun er alene. Hun setter garn og ruster seg for vinteren.

Ingrid tror hun er alene på øya, og får oppleve en uvanlig forelskelse i noen intense vinteruker. Roy Jacobsen gir oss et kjærkomment gjensyn med menneskene på Barrøy. Mine tanker om Hvitt hav: Når det stormer er havet hvitt - her følger vi Ingrid og de andre fra Barrøy gjennom mange "stormer" - gjennom krigens siste år - den strevsomme hverdagen, slitet, savnet, fattigdommen og alt det tunge blir om mulig enda tyngre i disse krigsårene - vi følger beretningen frem til den første høststormen setter inn i det første fredsåret. Hvitt hav er oppfølgeren til suksessromanen De usynlige.

RELATERTE BØKER