Vinferie i Europa

Vinferie i Europa - Tom Marthinsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Marthinsen
DIMENSJON
8,70 MB
FILNAVN
Vinferie i Europa.pdf
ISBN
6562912397008

BESKRIVELSE

GULLVINNER I GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS 2010 I KATEGORIEN VINTURISME OG KARTBØKER!Det har skjedd en revolusjon i vinens verden, ikke bare en kvalitetsrevolusjon, men også en besøksrevolusjon. Mens det for noen år tilbake bare var ytterst få mennesker som la ferien sin opp etter de gode vinprodusentenes adresser, er det i dag en eksplosjon i såkalt agriturisme. Eksklusive små hoteller med vinspa vokser opp rundt om i Europa, men også enkle familiegårder åpner opp for besøkende og for folk som vil overnatte og sette seg inn i lokale skikker, mat og vin.Denne boken tar deg med på en reise i vinens verden, inn på de eksklusive stedene og de enkle familiegårdene. Du finner tips om hvor du bør dra, hvor du bør bo og hva du bør gjøre i det respektive området.Vinferie i Europa gir deg inspirasjon til å legge neste ferie til et av Europas mange kjente vinproduserende områder. Tom Marthinsen (f. 1957) har drevet med vin i rundt tjue år og skrev vinartikler lenge før han begynte med Dagens Næringslivs faste vinspalte på lørdager i 1993. Siden 2001 har han ledet Vinguiden på www.dn.no. Martinsen har vært redaktør for og medforfatter av en rekke bøker om Latin-Amerika og Karibia.Helge Hansen (f. 1968) er frilansfotograf og arbeider for mange av de største avisene i Norge. Han har bred erfaring, og filmbransjen og vinbransjen er hans spesialområder. Siden høsten 2000 har han arbeidet tett med Tom Marthinsen og Geir K. Gjerdrum for Dagens Næringsliv og Vinguiden.

1957) har drevet med vin i rundt tjue år og skrev vinartikler lenge før han begynte med Dagens Næringslivs faste vinspalte på lørdager i 1993. Hun har vunnet flere priser i Europa for sine innovative produkter. Her kan venninnegjengen tusle rundt i hvite morgenkåper, mens dere sipper på noe godt i glasset, hører på avslappende musikk og får den ene ansiktsbehandlingen og massasjen etter den andre. Vinferie i Europa gir deg inspirasjon til å legge neste ferie til et av Europas mange kjente vinproduserende områder.

Reisepakker er det rimeligste alternativet hos de fleste norske reiseselskaper. Spise og drikke.

RELATERTE BØKER