Klassiske traktorer

Klassiske traktorer - Nick Baldwin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nick Baldwin
DIMENSJON
8,40 MB
FILNAVN
Klassiske traktorer.pdf
ISBN
2325483779954

BESKRIVELSE

I denne boken kan du lese om veterantraktorer, fra perioden 1900-1970 og fra alle store og små traktornasjoner, som blant annet England, USA, Tyskland, Sverige, Finland og Tsjekkia. Her får du historien til alle de kjente merkene, samt teknisk informasjon og fotografier av kjente og ukjente traktormodeller.

I 1988 solgte de 80% av virksomheten til Fiat som i 1991 kjøpte de resterende 20%. Det var dermed slutten Ford-traktorer. Tittel: Klassiske traktorer, Forfatter: Baldwin, Nick; Morland, Andrew; Randers-Pehrson, Øystein, Omtale: I denne boken kan du lese om veterantraktorer, fra perioden 1900-1970 og fra alle store og små traktornasjoner, som blant annet England, USA, Tyskland, Sverige, Finland og Tsjekkia.

Reklamere for... Michelin er en av verdens største dekkprodusenter, og produserer mer enn 160 millioner dekk i året. Når det gjelder dekk til landbruket leverer Michelin traktordekk i et bredt spekter fra de minste Agribib opp til verden største traktordekk AxioBib IF 900/65 R 46. Klassiske traktorer er en flott bok.

RELATERTE BØKER