Mestringskatten

Mestringskatten - Philip C. Kendall, Kristin D. Martinsen, Simon-Peter Neumer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philip C. Kendall, Kristin D. Martinsen, Simon-Peter Neumer
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Mestringskatten.pdf
ISBN
8956857867441

BESKRIVELSE

Manualen inneholder informasjon om terapiens praktiske gjennomføring. Den har en teoridel som beskriver kognitiv- og atferdsteknisk bakgrunn for tiltakene som utføres, i tillegg til gjennomføring av eksponeringsøvelser, informasjon om foreldresamarbeid, og råd fra erfarne terapeuter. Den norske utgaven er utvidet med tre kapitler og tilpasset norske forhold.

Kendall. I denne manualen for terapeuter gjennomgås alle 12 behandlingstimer time for time. Kristin (Kicki) Martinsen har de siste årene forsket innen temaet forebygging av angst og depresjon hos barn og unge, og disputerte på dette temaet i mars 2018.

Gruppemanualen skal brukes som et supplement til den individuelle manualen, og inneholder informasjon om hvo Mestringskatten har utkommet på Universitetsforlaget, tilrettelagt på norsk og med nyskrevne kapitler av Kristin Martinsen og Simon-Peter Neumer ved RBUP. Behandlingsopplegget er godt kjent for mange og er egnet til behandling av barn med angst.

RELATERTE BØKER