Når noe går galt

Når noe går galt - Terje Mesel | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Mesel
DIMENSJON
11,59 MB
FILNAVN
Når noe går galt.pdf
ISBN
2060766662064

BESKRIVELSE

Hvordan opplever helsearbeidere det når noe går galt i pasientsituasjonen? Hvordan håndterer de det? I denne boken retter forfatteren søkelyset på helsearbeiderne og deres opplevelser, noe vi ellers hører lite om. De moralske og personlige kostnadene kan være store for helsearbeidere som er involvert når noe går galt. Forfatterens hensikt er å bidra til en profesjonsetikk som ivaretar berørte helsearbeidere så vel som pasienter og pårørende.Boken bygger på intervjuer med leger, psykologer og sykepleiere. Begreper som skam, skyld og ansvar står sentralt i deres fortellinger om hendelser som har gått galt.Boken er rettet mot studenter i profesjonsutdanningene innen helsefag og helseledelse og mot helsepersonell og deres ledere. Den er interessant også for alle som jobber med pasientklager og pasientskade.

Profesjonelle trefellere advarer mot å ta motorsagen i egne hender. Og, jo mer du reiser, jo oftere risikerer du at ikke alt går som det skal. Det vil si, har du masse reiseerfaring så får man også evnen til å forutse en del problemer, og gjerne unngå dem.

Mangel på åpenhet og informasjon er årsak til mange klager i helsevesenet. God kommunikasjon med pasient og pårørende etter uønskede hendelser er viktig. Når det gjelder intervjuene, er det et gjennomgående trekk at informantens fortelling har fått stor plass.

RELATERTE BØKER