Sting på ting; mindfull brodering og collagekunst for alle

Sting på ting; mindfull brodering og collagekunst for alle - Lynn Krawczyk | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lynn Krawczyk
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
Sting på ting; mindfull brodering og collagekunst for alle.pdf
ISBN
2719700911086

BESKRIVELSE

Broderi er gøy, med uante muligheter til å tenke i nye baner. Forfatteren tar deg med inn i sin verden på en lett forståelig og leken måte.Dette er boken for deg som ønsker et håndarbeid som du kan ta med deg og gjøre der det passer.Du kan brodere på alt! Stoff, papir, bilder og mye mer. Lag noe fint til å henge på veggen, et kort du vil gi bort, og bruksgjenstander som puter og koppeunderlag. Du lærer deg de forskjellige stingene og ser hvordan de forandrer seg når du bruker ulik tråd og underlag, og hvordan de ulike fargene virker i et broderi. Du får godt innblikk i hvordan du kan bygge opp ditt helt spesielle uttrykk og bruke din kreativitet. Brodering blir stadig mer populært Viser broderi på nye materialer Trinn-for-trinn-beskrivelser

All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Bisnode Norge AS.

Boken er skrevet for deg som skal ta fatt på studier ved universitet eller høyskole, men er også nyttig for deg som har studert en stund. Stillhet, meditasjon og yoga. Flere eksperter oppfordrer myndighetene til å starte med disse fagene i skolen for å motvirke stress hos mange barn.

RELATERTE BØKER