Ta deg sammen!

Ta deg sammen! - Halvor Johansson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Johansson
DIMENSJON
8,71 MB
FILNAVN
Ta deg sammen!.pdf
ISBN
6702989614492

BESKRIVELSE

Folk bruker ikke blinklys. Folk slenger veska ved siden av seg i setet på bussen. Folk kjøper tusenwatts stereoanlegg, selv om de bor i blokk. Folk, ass. Halvor Johansson går løs på alle som fortjener å få høre det - fra træge trøndere og bortskjemte bærumskids til folk som tror at en neve polerte steiner kan kurere kreft. Han elsker å la seg irritere, enten det er snakk om religion, politikk eller dustete påfunn i hverdagen. Halvor har også vært ute og reist. Han er ikke imponert, verken av flypassasjerer som presser seg fram i midtgangen på andres bekostning når de skal av, eller av alt det lugubre som skjer på spa-hotell. Og maten rundt om i landet? Blodpudding og mølje - er det virkelig nødvendig å by folk mat ingen liker?Heldigvis raljerer Halvor med glimt i øyet, så her er det bare å slå opp latterdøra og håpe at folk tar seg kraftig sammen.

Vil du få din mening på trykk i Studvest? Send innlegget ditt på e-post til [email protected] Stand Up Norge er stolte av å presentere «Ta deg sammen» - Halvor Johanssons første soloforestilling.Halvor Johansson er på vei mot å bli en av landets mest populære standupkomikere. De siste årene har han spilt i flere forestillinger på Latter i Oslo hvor han har briljert med sine hardtslående betraktninger om private, hverdagslige og aktuelle tema.

Jeg er villig til å gi deg en ny sjanse, men nå er det siste gang. Frode Braadland.

RELATERTE BØKER