Åpne samtaler i nettverksmøter

Åpne samtaler i nettverksmøter - Torunn Vigrestad, Anne Marit Hellandshølen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torunn Vigrestad, Anne Marit Hellandshølen
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Åpne samtaler i nettverksmøter.pdf
ISBN
8058645545637

BESKRIVELSE

Forfatterne beskriver sin egen erfaring med åpne samtaler i nettverksmøter fra arbeid med personer med psykiske lidelser, kombinert med historisk tilbakeblikk fra nettverksrelatert arbeid og teoretiske inspirasjonskilder. Slik ønsker forfatterne å bidra til å gjøre arbeidet med åpne samtaler i nettverksmøter forståelig, håndgripelig og interessant for studenter og fagpersoner i alle deler av helse- og sosialtjenesten. Samtaler der man inkluderer pasientens eget nettverk har både lindrende og forebyggende aspekter, og slike samtaler ivaretar samtidig kravet til brukermedvirkning og ansvarliggjøring. Bruk av åpne samtaler i nettverksmøter kan være en god måte å imøtekomme sentrale, helsepolitiske føringer på.

Nettverksmøter åpner for involvering av brukerens private nettverk, noe som kan føre til en bedret livskvalitet for den enkelte. Samarbeidsprosjektet «Felles utvikling», med bruk av metoden «Åpne samtaler» i nettverksmøter, har hatt som mål å øke kompetansen om psykiske vansker hos ungdom fra 13 år til unge voksne under 26 år, og drive forebyggende helsearbeid. Fra forlagets bokomtale: Forfatterne beskriver sin egen erfaring med åpne samtaler i nettverksmøter fra arbeid med personer med psykiske lidelser, kombinert med historisk tilbakeblikk fra nettverksrelatert arbeid og teoretiske inspirasjonskilder. Vår pris 379,-(portofritt). Pensumbøker i alle fag.

kan vi ønske å innsikt om temaer som ennå ikke er blitt berørt i samtalen. Bekreftelsespørsmål Etter å ha gitt råd eller forslag ønsker vi gjerne å få en bekreftelse fra motparten på at de er enige i dette. Høgskolen i Gjøvik, Ålesund og Sør-Trøndelag fusjonerte 01.01.2016 med Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

RELATERTE BØKER