Kjemien stemmer

Kjemien stemmer - Hege Knutsen, Svein Tveit, Kristian Vestli | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Knutsen, Svein Tveit, Kristian Vestli
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Kjemien stemmer.pdf
ISBN
9181070664357

BESKRIVELSE

Ny utgave av Kjemien stemmer Kjemi 1 i 2018. Utgaven er faglig oppdatert og inneholder flere eksempler som gjør teoristoffet mer tilgjengelig for elevene. Det er lagt inn Test deg selv-oppgaver etter hvert delkapittel som hjelper elevene til å få oversikt over det mest grunnleggende lærestoffet.Nytt i denne utgaven er:- Test deg selv-oppgaver etter hvert delkapittel- flere Eksempler som gjør teoristoffet mer tilgjengelig for elevene- orbitaler er med i teoristoffet- tydeligere bruk av «veien om mol»- entalpi-begrepet er tydeliggjort- isomeri er behandlet på en mer systematisk måteStudieboken har aktiviteter som er sikkerhetsvurdert mht farlige kjemikalier og bruk av erstatningsstoffer. Nytt i denne utgaven er flere oppgaver som trekker linjer mellom fagstoffet i de ulike kompetansemålene i læreplanen.Gratis elev- og lærersiderLæreverkets elevnettsted inneholder nye forklarende videoer av Eksemplene i fagstoffet. Nettstedet har løsningsforslag til Test deg selv-oppgavene i læreboka, kapitellprøver, aktivitetene fra studieboka (Word), nyttige lenker og utfyllende fagstoff. Nettstedet følger den samme inndelingen i kapitler som boka.Et lisensbelagt lærernettsted inneholder oppgavebank og løsningsforslag til tidligere gitte eksamener.Komponenter Grunnbok med teori og Test deg selv-oppgaver Studiebok med oppgaver, aktiviteter og fasit Elevnettsted, gratis Lærernettsted, gratis lisens Brettbok-utgave http://kjemienstemmer.cappelendamm.no/

Kan vitenskapen hjelpe deg å finne den rette? Vi tester om vi kan stole på instinktene våre i jakten på den perfekte biologiske match. Sesong 1 Sesong 2 Ekstramateriale.

I grunnboken har vi beskrevet teorien som danner grunnlaget for vår forståelse av stoffer ... Når kjemien stemmer. Kan vitenskapen hjelpe deg å finne den rette? Vi tester om vi kan stole på instinktene våre i jakten på den perfekte biologiske match.

RELATERTE BØKER