Mentor

Mentor - Petter Mathisen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Mathisen
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Mentor.pdf
ISBN
4249963392671

BESKRIVELSE

I boken Mentor - mentoring i teori og praksis viser forfatteren hvordan mentoring i dag framstår som både en tradisjonell og en moderne arbeidsform. Boken setter mentoring i et teoretisk og praktisk perspektiv og framhever hvordan mentoring kan være en pedagogisk arbeidsform som gir støtte og utfordring i den yrkesmessige, faglige og personlige utviklingen til en protesjé. Boken bygger på aktuell forskning og bidrar til å utvikle innsikt og ferdigheter i å etablere og håndtere mentorordninger i skiftende yrkes- og utdanningssammenhenger. Det gis også en rekke eksempler på formelle og uformelle mentorrelasjoner og hvordan mentorer kan utvikle sin metodiske og strategiske kommunikasjonskompetanse. Boken henvender seg til mentorer, protesjeer, ledere og opplæringsansvarlige og er egnet som fagbok på bachelor- og masternivå. Petter Mathisen er dosent i pedagogikk ved Universitetet i Agder. Han har skrevet en rekke bøker og artikler innenfor feltet veiledning, rådgivning og mentoring og har en bred samarbeidsflate mot det private næringsliv, skoleverket, universiteter og høgskoler. Hans faglige interesser knytter seg særlig til mentorskap, universitetspedagogikk og veiledning og teknologi i høyere utdanning. For mer informasjon: http://www.pmathisen.no

The mentor may be older or younger than the person being mentored, but they must have a certain area of expertise. It is a learning and development partnership between someone with vast experience and someone who wants to learn. MENTOR I FORBINDELSE MED COVID-19 (10 timer) I forbindelse med Covid-19 har vi utvidet mentortjenesten, og tilbyr innovative bedrifter en mentor som hjelper din bedrift med akutt hjelp i inntil 10 timer.Du vil kunne få mentor som bidrar til kontroll på likviditet, h jelp til regelverk knyttet til permitteringer, endringer i samarbeidsavtaler som følge av COVID-19, finne nye markeder ... A mentor can make a real difference in your career and life.

sesjonen din. Lagring og behandling av personopplysninger skjer så lenge den brukes - deretter blir den slettet.

RELATERTE BØKER