Psykiatri

Psykiatri - Tore Taraldsen, Karin Wang Holmen, Inger Simonsen Taraldsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Taraldsen, Karin Wang Holmen, Inger Simonsen Taraldsen
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Psykiatri.pdf
ISBN
8866562391537

BESKRIVELSE

Psykiatri er læren om sjelens lidelser. Denne boka tar ikke for seg alle diagnosene men gir en god innføring i de viktigste sykdommer/diagnoser.

Vaglum (16) Fagbok, psykiatri/tverrfaglig. Viser til internasjonal forskning og egne behandlingsstudier om miljøterapi, gruppebehandling og postatmosfære Lege - Psykiatri, Psykiatere, Psykiatrisk, Angst, Nevrose, Schizofreni.

Formål. Formålet med loven her er å sikre at etablering og gjennomføring av psykisk helsevern skjer på en forsvarlig måte og i samsvar med menneskerettighetene og grunnleggende rettssikkerhetsprinsipper. En spesialist i psykiatri behandler mennesker med lette eller alvorlige psykiske lidelser, samt mennesker i krise.

RELATERTE BØKER