Stiansens kulinariske koffert

Stiansens kulinariske koffert - Bent Stiansen, Annette Stiansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bent Stiansen, Annette Stiansen
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
Stiansens kulinariske koffert.pdf
ISBN
5518261183567

BESKRIVELSE

Bent og Annette Stiansen har besøkt Italia, Vietnam, Lyon, Thailand, Provence og Danmark . og byr på fantastiske matbilder, småanekdoter, trivelige steder å spise og bo, samt oppskrifter fra stedene. Rettene er komponert slik at du ikke trenger å væreverdensmester i kokkekunst, selv om Bent er nettopp det!

og byr på fantastiske matbilder, små anekdoter, trivelige steder å spise og bo, samt oppskrifter fra stedene. Rettene er komponert slik at du ikke trenger å være verdensmester i kokkekunst, selv om Bent er nettopp det! Kjøp den på Platekompaniet.no Tittel: Stiansens kulinariske koffert Forfatter: Bent og Annette Stiansen i samarbeid med Arild Molstad.

Innbundet 398,- NÅ 348,-Heftet 249 ... STIANSENS KULINARISKE KOFFERT Dynamo Forlag Pris: 479 kroner En vakker bok, en innholdsrik bok, en stor bok. Ja, en diger og frodig matreisebok som kvalifiserer både til coffeetable, kjøkkenbenk og nattbord - av det romslige slaget. Bent og Annette Stiansen har besøkt Italia, Vietnam, Lyon, Thailand, Provence og Danmark .

RELATERTE BØKER