Det som blir igjen

Det som blir igjen - Thomas Lundbo | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Lundbo
DIMENSJON
11,41 MB
FILNAVN
Det som blir igjen.pdf
ISBN
4292075077202

BESKRIVELSE

I en serie omhyggelig sammenflettede prosatekster undersøker Thomas Lundbo våre betingelser for å forstå verden og oss selv. Han skriver om hvilke forventninger vi møter verden med. Og hva som skuffer eller overrasker oss underveis.Lundbos litterære stemme er preget av høyt presisjonsnivå, men er også humoristisk, filosofisk og ofte tankevekkende. Dette er en bok om hvordan store spørsmål synliggjøres gjennom småting. Og der små spørsmål oppleves som store.Hva består livene våre av? Lundbo kretser inn noen mulige svar.

Norwegian dropper omveien og vil satse alt på å sikre seg hele den statlige norske garantipakken på tre milliarder kroner som selskapet har blitt tilbudt. Det som blir igjen når vi dør For et par helger siden ble jeg sittende og dvele ved ordene Leonard Cohen skrev til gamlekjæresten Marianne Ihlen på hennes dødsleiet. Etter Cohen står en skattkiste av musikk og gode tekster. norske leger i italia: - Man er redd for at det skal blusse opp igjen.

Men det blir ikke helt som før. - Kan gå like fort opp igjen som det gikk ned. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier at det er fort gjort å slappe av for mye når man ser at smittetallene blir lave.

RELATERTE BØKER