Hvor lenge varer vi

Hvor lenge varer vi - Mari Andreassen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Andreassen
DIMENSJON
3,19 MB
FILNAVN
Hvor lenge varer vi.pdf
ISBN
9121710225470

BESKRIVELSE

Nominert til Brageprisen 2019, Ungdommens kritikerpris og Subjekt-prisen!I de sju novellene i denne boka skildres møter mellom mennesker der alt settes på spill. En frisør får mobberen fra barneskolen i stolen framfor seg, en tannlege med hygienemani går til kamp mot bakteriene for å redde forholdet sitt, og en kvinne får uventet besøk noen timer etter at hun har begravet ektemannen sin.Hvor lenge varer vi handler om mennesker som har trukket seg tilbake, men som på samme tid forsøker å nå frem til en annen. Alle ønsker å gjøre godt - og rett -, men de vet ikke helt hvordan de skal få det til.

Varer dette i to måneder bruker vi dobbelt så mye oljepenger i år som i et ... Men hvor lenge varer de før du må skifte til ny? SLITASJEN: Spesielt viftene i utedelen må tåle store påkjenninger når det er kaldt. Heldigvis er det ikke vanskelig eller dyrt å skifte dem ut.

Oppslukende nazithriller fra virkeligheten. Hvor lenge varer vaksinene? Spørsmål publisert 28. februar 2002 Hei!! Jeg skal ...

RELATERTE BØKER