Med barnet i sentrum

Med barnet i sentrum - Anne Elisabeth Brandt, Tone Hestmo Grenvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Elisabeth Brandt, Tone Hestmo Grenvik
DIMENSJON
5,99 MB
FILNAVN
Med barnet i sentrum.pdf
ISBN
3103594524702

BESKRIVELSE

Boken tar utgangspunkt i forfatternes arbeid med sped- og småbarnsfamilier som lever med rusmiddelavhengighet og psykiske vansker. I boken presenteres en modell for tidlig intervensjon, kalt Behandling og utviklingsstøtte med barnet i sentrum. Som leser vil du få en god forståelse av hvordan teori og klinisk praksis henger sammen.

-Hvordan skal vi innrette det kommunale tjenestetilbudet for barn, unge og deres familier?» Marit E. Aksnes Driftskomitéen 09.04.2014 Ap vil jobbe for en inkluderende skole med barnet i sentrum.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Boken tar utgangspunkt i forfatternes arbeid med sped- og småbarnsfamilier som lever med rusmiddelavhengighet og psykiske vansker.

RELATERTE BØKER