Natten drømmer om dagen

Natten drømmer om dagen - Ingvar Ambjørnsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Natten drømmer om dagen.pdf
ISBN
7080850382831

BESKRIVELSE

"På samme tid en storslått spenningsroman og en lakonisk samtidskommentar." Bjørn Gabrielsen, Dagens NæringslivNATTEN DRØMMER OM DAGEN handler om vandreren Sune fra skogen. Han bryter seg inn i hytter i fjell-og skogsområder ut mot sørlandskysten, eller tar seg inn på den måten han liker best: Med nøkkelen som ligger under hellen. Han stjeler provianten og flanellskjorta som henger på knaggen, men maler gjerne sørveggen samtidig. Sune er en drømmer som har forlatt noen unger og helst vil være alene, men han blir stadig trukket inn i et nettverk av likesinnede.De ligger på hytter ved sjøen, eller bor på en nedlagt skole på en øy. I dette blomstrende minisamfunnet trikses og deales det, men her tar man også vare på hverandre. og har ekspertise som f.eks. kan gjøre enkle operasjoner på dem som ikke har lovlig opphold i landet. En dag kommer en ung asiatisk kvinne gående rett ut av skogen. Sune vil overgi henne til andre folk, men hun limer seg fast på ham.Så blir de to som går. Han først, og hun etter."... behersker det meste, det lavmælte og det fortettede, det bisarre og det mørkt brutale, det såre og det gruoppvekkende. [...] en roman som viser spennvidden og originaliteten til fortelleren Ingvar Ambjørnsen." Turid Larsen, Dagsavisen"Naturskildringene i skog og ved sjø er grunnstoffet i teksten, og med åra har Ambjørnsen finslipt språket sitt i den grad at det lukter og suser av setningene." Jon Rognlien, Dagbladet"Det er bare å nyte. Ambjørnsen er fortsatt på sitt aller beste." David Åleskjær, Vårt Land"Ambjørnsen fortel om skog og fjell slik at du kjenner bållukta kitle og hører vestavinden rasle med dei siste lauvblada." TERNING 5, Bjarne Tveiten, Færdrelandsvennen"Ringrev gir seg selv nye muligheter i forfriskende bok." Vidar Kvalshaug, Aftenposten "Ingvar Ambjørnsen spinner en gåtefull fortelling i en smidig og veltilpasset språkbruk." TERNING 5, Finn Stenstad, Tønsbergs Blad"Men stemmen hans er også forførende, om han er aldri så vrien, vil vi likevel gjerne følge med videre, høre mer." Tone Velldal, VG"Beskrivelsen av turene og naturen, luktet det skog av. Rett og slett fascinerende flott beskrevet hele boken igjennom." TERNING 5, Helge Ottesen, Varden

Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery.

Han bryter seg inn i hytter i fjell- og skogsområder ut mot sørlandskysten, eller tar seg inn på den måten han liker best: med nøkkelen som ligger under helle "Jeg kom over de lange myrene i skumringen, og da jeg begynte å ta meg neover mot Veggli, så jeg taket på hytta inne mellom dvergbjerkene." Kjøp Natten drømmer om dagen fra Tanum Med store forventninger Når man åpner en ny roman av Ingvar Ambjørnsen er det ikke uten forventninger. Etablerte og kjente forfattere leses gjerne opp mot det de tidligere har utgitt enten man vil eller ikke. Natten drømmer om dagen - roman (BOK) Ingvar Ambjørnsen.

RELATERTE BØKER