Regnskapsorganisering; oppgavesamling

Regnskapsorganisering; oppgavesamling - Tove-Gunn Moen, Bjørgunn Havstein | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove-Gunn Moen, Bjørgunn Havstein
DIMENSJON
4,68 MB
FILNAVN
Regnskapsorganisering; oppgavesamling.pdf
ISBN
5290360241471

BESKRIVELSE

Oppgavesamlingen til Regnskapsorganisering. Virksomhetsstyring og intern kontroll inneholder et stort utvalg oppgaver som til sammen dekker det arbeidet som må utføres og de rammebetingelsene som gjelder, når et regnskap skal utarbeides. Oppgavene i boken tester leserens grunnleggende kunnskaper om regnskapsrutiner, intern kontroll og lovverket som regulerer regnskapsrapporteringen. Oppgavesamlingen består av en blanding av mindre øvingsoppgaver, eksamensoppgaver og større caser og er delt inn slik: Del 1: Oppgaver om de formelle rammebetingelsene knyttet til bokføringen og skatte- og avgiftsbehandlingen Del 2: Oppgaver om intern kontroll - prinsipper, behov og ansvar Del 3: Oppgaver knyttet til kontrollaktivitetene Del 4: Oppgaver i tilknytning til regnskapssystemer og regnskapsrutiner Del 5: Oppgaver relatert til det praktiske regnskapsarbeidet: fra registrering til rapportering Del 6: Flervalgsoppgaver Del 7: Løsningsforslag til utvalgte oppgaverOppgavesamlingen er først og fremst beregnet på bachelorstudenter ved revisorutdanningene og andre økonomistudenter som velger spesialisering innen regnskap og økonomistyring. Boken er også nyttig for regnskaps- og økonomiansvarlige i foretak.

Heftet Bokmål Regnskapsorganisasjon, havstein og kyllingstad Skip to the end of the images gallery . Skip to the beginning of the images gallery ... Moen: Tove-Gunn og Havstein, Bjørgunn.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Regnskapsorganisering av Tove-Gunn Moen, Bjørgunn Havstein (ISBN 9788202511777) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER